Nyt sinulla on tilaisuus hengähtää hetki arjen keskellä ja kokeilla luonnon vaikutusta mielen rauhoittumiseen upeassa Kymijoen rantamaisemassa. Järjestän Pyhtäällä sijaitsevan Stockforsin Patruunantalon rantapolulla pienimuotoisen mindfulnesskävelyn lauantaina 15.6. klo 13 alkaen.

Kävelyllä on tarkoitus unohtaa kaikenlainen suorittaminen ja keskittyä vain käsillä olevaan hetkeen ja ympäröivään luontoon. Kierroksen aikana kävelemme pienryhmässä hyvin rauhallista tahtia rantapolkua pitkin ja teemme muutaman luontolähtöisen harjoitteen. Kännykät pidetään äänettömänä ja muutoinkin kävely toteutetaan hiljaisuudessa harjoitteiden tarvitsemia keskusteluja lukuunottamatta. Lopuksi istahdamme teehetkelle luonnossa ja kertaamme retken herättämiä tuntemuksia. Kierroksen kokonaiskestoaika on n. 1,5 tuntia.

Tämä kävely ei ole fyysinen suoritus, vaan sen tavoitteena on mahdollistaa henkinen virkistyminen ja rentoutuminen luonnon avustuksella. Vähimmillään sen  tavoitteena on tuottaa osallistujille mieluinen hetki ja hyvä olo. Mitään erityisiä varusteita ei tarvita, mutta hyvät maastoon sopivat kengät ja sään mukainen pukeutuminen ovat tärkeitä. Rantapolku on kunnostamaton luontopolku, joten liikuntaesteisille kävely ei valitettavasti sovi.

Kävelykierroksen hinta teetarjoiluineen on 25 €. Se toteutetaan pienryhmässä, johon mahtuu vain 7 henkilöä. Jos haluat varmistaa paikkasi tässä ryhmässä kannattaa ennakkoilmoittautua viimeistään 13.6. mennessä.

Tästä linkistä pääset suoraan verkkokauppaan, missä ilmoittautuminen ja maksu on mahdollista useilla maksutavoilla. Paikan päällä maksu onnistuu vain käteisellä ja mieluiten tasarahalla.

Stockforsin Patruunantalo löytyy Pyhtäältä osoitteesta Harjuntie 111. Lisätietoa Stockforsista löydät seuraavista linkeistä:

Linkki tilaisuuden infoon Facebookissa 

Stockforsin Patruunantalosta lisää 

Tule mukaan!