Sisustus­suunnittelu, remontti­suunnittelu, sisustus- ja remontti­neuvonta GREATROOM

Onko kodissasi remonttitarpeita, tarvitsetko lisätilaa tai kaipaatko ideoita tai vinkkejä kotisi uudistamiseen? Tai meneekö pääsi pyörälle vaihtoehtojen runsauden vuoksi? Anna ammattilaisen auttaa! Toimintani lähtee aina sinun ja perheesi yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. Tunnistan kotisi tilojen mahdollisuudet ja pystyn ehdottamaan soveltuvia ja toimivia ratkaisuvaihtoehtoja. Etsin ja ehdotan toiveesi mukaiset  materiaalit, värit ja kalusteet. Valinta ja päätöksenteko on näin paljon helpompaa!

Remontti­projektin ohjaaminen ja remontti­koordinointi

Suunnittelun lisäksi voin niin halutessasi etsiä ja kilpailuttaa remontillesi luotettavat tekijät, laatia sopimukset, etsiä ja kilpailuttaa tarvittavat materiaalit ja hankkia ne. Hoidan puolestasi yhteydenpidon remontin eri tekijöiden välillä remontin aikana, konsultoin tarvittaessa asiantuntijoita parhaan ratkaisuvaihtoehdon valitsemiseksi ja huolehdin siten remontin sujuvuudesta lopputulokseen saakka. Tekemäni kilpailutuksen kautta pääset hyödyntämään yhteistyökumppaneiltani neuvottelemani edut ja säästät materiaalihankinnoissa. Itse voit keskittyä perheeseesi, työhösi ja harrastuksiisi.

Toimialueeni on Loviisasta käsin koko Itä-Uusimaa ja Etelä-Kymenlaakso (Itä-Helsinki/ Itä-Vantaa / Sipoo / Porvoo / Mäntsälä / Kouvola / Loviisa / Pyhtää / Kotka).

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin parhaiten auttaa sinua!

Esimerkkejä toteuttamistamme kohteista

Oma­­koti­­talon märkä­­tilojen peruskorjaus

Kohteessa remontoitiin sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, pikkuwc sekä erillinen kylpyhuone. Remontin yhteydessä uusittiin ja siirrettiin lämminvesivaraaja kodinhoitohuoneesta saunan lauteiden alle, uusittiin käyttövesiputket ja kaikki pinnat, kalusteet ja koneet sekä parannettin tilojen ilmanvaihtoa. Kohde remontoitiin asiakkaan toiveiden mukaan. Vastasin tekijöiden kilpailutuksesta, sopimusneuvotteluista ja materiaalihankinnoista. Lisää kuvia projektikohteesta ennen remonttia ja lopputuloksista remontin jälkeen.

Lue lisää uutisosiosta….

Vapaa-ajan asunnon perus­korjaus­

Ympärivuotisen loma-asunnon peruskorjausremontti alunperin 1800-luvun lopulta olevassa torpassa. Huoneiden sisustus toteutettiin vanhaa kunnioittaen, pääosin käytetyin kalustein ja tekstiilein. Remonttikohteena olivat putkistot ja lämminvesivaraaja, keittiön multapenkkiperusteisen lattian muuttaminen rossipohjaksi, keittiön päädyn alimpien hirsikertojen kengitys ja luonnonkiviperustuksen tukeminen, keittiön kaapistot ja koneet, sauna- ja pesutilat sekä wc kokonaisuudessaan. Olohuoneen muovimaton tilalle vaihdettiin lankkulattia, minkä  lisäksi kaikissa huoneissa seinä- ja kattopinnat maalattiin tai tapetoitiin. 

Lue lisää uutisosiostamme….

Rivitalon saunaosaston ja eteisen remontti

Tässä kohteessa tehtäväni oli remonttiprojektin kokonaisohjaus suunnittelusta työn valmistumiseen saakka sisältäen suunnittelutyön, materiaali- ja värivalinnat asiakkaan toiveiden mukaan, urakoitsijoiden kilpailuttamisen, pintamateriaalien ja kalusteiden hintakilpailutuksen ja hankinnan sekä projektin koordinoinnin lopputarkastuksineen. Kohteessa uusittiin sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone kokonaisuudessaan, vaihdettiin eteisen lattiamateriaali ja uusittiin yläkertaan vievä eteisen portaikko. 

Lue lisää uutisosiostamme….

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella!

10 + 2 =