Vihervoima ja Greatroom

 

Yrityksen ja yrittäjän tarina

Minulla on takanani pitkä ura puutarha- ja rautakaupan ketjutoiminnassa liiketoimintakonseptien kehittämisessä, kansainvälisessä hankinnassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa Suomen merkittävimpien kauppaketjujen palveluksessa. Tämän ansiosta valikoimatuntemukseni on hyvä ja kontaktiverkostoni alan toimijoista laaja sekä koti- että ulkomailta.

Kaupallisen taustani lisäksi olen ammattipuutarhuri ja sisustussuunnittelija. Pihasuunnittelun lisäksi minulla on kokemusta yksityiskotien remonttisuunnittelusta ja remonttiprojektien kokonaisohjauksesta niin kerrostaloasuntojen pintaremonteista kuin rivi- ja omakotitalojen remonttiprojekteistakin. Monia remonttitöitä olen toteuttanut myös omin käsin. Yksi mielenkiintoisimmista remonttikohteistani on ollut  museoviraston suojelema perinnekorjauskohde, jonka toteutuksessa käytin apuna perinnerakentamisen asiantuntijoita.

Yrittäjäurani aloitin vuonna 2001, jolloin toimin pääkaupunkiseudulla nimellä Viherbitti. Toimialaani kuului tuolloin puutarhasuunnittelu, puutarhakaupan konsultointi ja freelancer -toimittajan tehtävät. Lopetin yritystoimintani välillä työskennelläkseni muiden työnantajien palveluksessa. Veri veti kuitenkin yrittäjäksi ja syntyi Greatroom vuonna 2006. Tuolloin se toimi sisustus-, lahjatavara- ja kukkakauppana sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteiden tukkumyynnissä. Palasin jälleen töihin muiden työnantajien palvelukseen vuosiksi, kunnes keväällä  2016 käynnistin yritykseni toiminnan uudelleen hiukan toisessa muodossa. Kuten elämässä yleensäkin, vain muutos on pysyvää, ja kohta toiminimeni uudelleenkäynnistyksen jälkeen myös paikkakunta vaihtui pk-seudulta Loviisaan. Palveluihini kuuluivat pihasuunnittelu ja -neuvonta sekä sisustus- ja remonttisuunnittelu sekä näiden projektien kokonaisohjaus. Lisäksi pyöritin pientä verkkokauppaa Greatroomshopia.

Vihervoima syntyy

Vuonna 2018 pätevöidyin Green Coachiksi ja puutarhaterapeutiksi ja perustin Vihervoiman. Loppukesällä 2019 aika oli kypsä jälleen uusille tuulille ja lopetin verkkokauppatoimintani. Päätin keskittyä viheralaan ja jatkaa toimintaani siihen paremmin soveltuvalla nimellä Vihervoima. Vuonna 2022 paikkakunta vaihtui Helsinkiin ja olen toiminut vain osa-aikaisesti. 

Toimintani tavoitteena on palvella asiakkaitani yksilöllisesti ja heidän toiveitaan noudattaen. Suunnittelijana tavoitteeni on luoda kotiin ja puutarhaan asukkaidensa toiveiden mukaisia ja toimivia tiloja joissa viihtyy.

Yrityksen toiminta-alue

Toimin Itä-Uudenmaan alueella (Helsinki – Itä-Vantaa – Loviisa) 

Vihervoiman palveluita ovat:

 

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella!

5 + 8 =