Olen palannut juurilleni ja keskityn yritystoiminnassani viheralaan. Jatkan toimintaani siihen paremmin soveltuvalla nimellä ’Vihervoima’.

Vihervoiman palveluita ovat:

Erikoistumisalueenani ovat vanhat pihat, perinnekasvit ja -kukat, mutta hallitsen myös modernin ja minimalistisen puutarhan salat. Suunnittelijana minulle on tärkeintä, että puutarha sopii paitsi rakennuksen tyylin kanssa yhteen, myös asukkaidensa elämäntapaan. Silloin se toimii aidosti virkistävänä arjen levähdyspaikkana ja terapeuttisena henkireikänä.

Uutiskirjeeni tilaajana pääset seuraamaan asioita puutarhan ja kukkien maailmasta laidasta laitaan sekä luonnon hyvää tekevistä voimista. Luvassa on myös tarinaa Vanhalta Puutarhurin pihalta, joka on ollut mukana Loviisan Avoimet puutarhat-tapahtumissa.

Vihervoimaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa 

Greatroom jatkaa sisustus- ja remonttialalla 

Vihervoimasta huolimatta Greatroomia ei ole kuopattu. Jatkan edelleen muita yritykseni toimintoja tällä nimellä. Greatroomin palveluja ovat

  • SISUSTUS- JA REMONTTISUUNNITTELU sekä näiden projektien koordinointi
  • PALVELUT ALAN YRITYKSILLE JA LEHDILLE mm. liiketoiminnan kehitysprojektit, erilaiset tekstit ja lehtijutut, markkinointi- ja hankintatehtävät, kilpailutus jne.

Yrityksen toiminta-alue

Toimin Loviisasta käsin Itä-Uudenmaan ja Etelä-Kymenlaakson alueella (Itä-Helsinki – Itä-Vantaa – Sipoo – Porvoo – Mäntsälä – Kouvola – Loviisa – Pyhtää – Kotka).

Yhteistyöverkostoni avulla kykenen tarjoamaan monipuolisia palveluita asiakkailleni. Haluan palvella asiakkaitani yksilöllisesti ja heidän toiveitaan noudattaen. Suunnittelijana tavoitteeni on luoda kotiin ja puutarhaan asukkaidensa toiveiden mukaisia ja toimivia tiloja joissa viihtyy. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!