Ympärivuotisen loma-asunnon peruskorjausremontti alunperin 1800-luvun lopulta olevassa torpassa. Huoneiden sisustus toteutettiin vanhaa kunnioittaen, pääosin käytetyin kalustein ja tekstiilein. Remonttikohteena putkistot ja lämminvesivaraaja, keittiön multapenkkiperusteisen lattian muuttaminen rossipohjaksi, keittiön alimpien hirsikertojen kengitys ja luonnonkiviperustuksen tukeminen, keittiön kaapistot ja koneet, sauna- ja pesutilat sekä wc kokonaisuudessaan. Olohuoneen muovimaton tilalle remontoitiin lankkulattia, lisäksi kaikissa huoneissa seinä- ja kattopinnat maalattiin tai tapetoitiin. Huoneiden sisustus toteutettiin pääosin käytetyin kalustein ja tekstiilein (kuvat Satu Kivinen ja Tarja Tupamäki)

Kuvissa alla: Tuvan keittiö ennen remonttia. Keittiön puuliesi ja vanhat kaapistot. 

Kuvissa alla: Vasemmalla keittiön uudet kaapistot pitkällä seinällä ja oikealla keittiön uusi liesinurkkaus ja säilytetty vanha kaappi, josta keittiön väritys otettiin.

Kuvissa alla: Ullakkokamari ennen remonttia. Remontin jälkeen se toimii vieraskamarina. Lattiapinnoitteen uusiminen jätettiin seuraavaan kertaan.

Kuvissa alla: Alakerrassa keittiön ja olohuoneen välissä sijaitsi makuuhuone. Remontin myötä makuuhuoneesta tehtiin viehättävä ruokasali. Pönttöuuni säilytettiin sellaisenaan, mutta seinäväri vaihtui vaaleaan beigeen ja lastulevykaapistot poistettiin. Lattiaremontti jätettiin vielä seuraavaan kertaan.

Kuvat alla: Vanha sauna ja pesuhuone uusittiin kokonaan. Pesuhuoneeseen lisättiin myös toinen suihku.